Back to Top

Adresa: Ugrinovačka 116b, Zemun

Radno vreme: radnim danima 10:00 - 20:00,

subotom 10:00 - 16:00, nedeljom ne radimo.

headerfacebook headergoogleplus
 

Atman akvarijumi

atman akvarijumi

Tetra akvarijumi

juwel akvarijumi

Akvarijum centar

Akvarijum Centar

Juwel akvarijumi

juwel akvarijumi

Juwel akvarijumi

Akvarijum Centar u svojoj ponudi ima sve modele nemačkih Juwel akvarijuma. Ukoliko neki model nije u prodavnici, nalazi se u našem magacinu, zato proverite pre dolaska da li je vaš model u trenutku raspoloživ. Moguće je besplatno dostavljanje Juwel akvarijuma (modeli preko 120 litara) za Beograd i veće gradove u Srbiji.

Juwel akvarijumi (počev od modela preko 120 litara) postoje u 4 boje: bela, crna, tamno drvo (dark wood) i svetlo drvo (light wood) i mogu se posebno kupiti i fabrička postolja u istoj boji.

Postoji nekoliko serija Juwel akvarijuma. Nova serija (2016) je serija Primo (sa LED rasvetom) - veoma pristupačne cene, uz stare serije Rekord (akvarijumi za početnike), Lido (kockasti oblik), Rio (najprodavaniji, klasični oblici akvarijuma), Trigon (ugaoni akvarijumi), Vision (sa zaobljenim prednjim staklom), Vio (mali akvarijum).

Juwel akvarijumi dolaze kompletni sa svom opremom, koja je u skladu sa svim bezbednosnim standardima (brušeno staklo, vodootporna rasveta...)

Dragon Stone

Akvarijum Centar Akvaristika:
Ponedeljak-Petak 10 - 20h,
a Subotom 10 - 16h
(nedeljom ne radimo)

telefoni: 065 82 52 755, dostupno u toku radnog vremena

Pitanja u vezi robe i usluga mozete poslati i na mail: akvarijumcentar1(at)gmail.com

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, robu šaljemo svakodnevno preko kurirske službe PostExpress po najpovoljnijim cenama na tržištu, u šta se možete uveriti pregledom naše ponude sa sajta.

Ukoliko želite da vam isporučimo kompletan akvarijum po sistemu ključ u ruke, bilo da je vaše mesto stanovanja Niš, Novi Sad, Novi Beorad, Kragujevac, Subotica, Vršac, Čačak, ili neki drugi grad, tu smo za bilo koji deo Srbije.

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima), kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa haubom i poklopcima (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje, ribice). Ne izradjujemo i ne uredjujemo male akvarijume na adresi kupca čija je zapremina manja od 120 litara. U ponudi su gotovi fabrički mali akvarijumi, besplatna pomoć oko uredjenja I formiranja akvarijuma na licu mesta u našoj prodavnici.

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid (akvarijum na zidu) kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma akvarijumi ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine).