Back to Top

Radnja1: Ugrinovačka 116f, ZEMUN
Radnja2: Gandijeva 148a, TC Piramida, NBGD
KONTAKT / RADNO VREME

Eheim aquastar LED akvarijumi
  • Eheim aquastar LED akvarijumi
  • Eheim aquastar LED akvarijumi

Eheim aquastar LED akvarijumi

cena: 15.990,00
Šifra: 1691

Eheim aquastar LED akvarijumi dolaze u dve veličine 54L (namenjen za slatkovodnu akvaristiku)  i 63L (marine- namenjen za morsku akvaristiku).

EHEIM Aquastar 54 LED – najbolji mali akvarijumski komplet sa dodatnim pogodnostima. 15.990 din

Ne može biti jednostavnije: potrebno je raspakovati akvarijum, postaviti svu dodatnu opremu, pokrenuti ga i pustiti da se ciklira.

  • Sa Eheim kompletima imate sve što vam je potrebno za pokretanje akvarijuma.
  • Najbolji kvalitet i visoki sigurnosni standardi.

EHEIM Aquastar 54 LED sadrži sve što je potrebno za osnovno pokretanje akvarijuma. Međutim ovaj komplet ima i posebne prednosti: s LED svetlima možete uštediti 20% energije, a boja svetla idealna je za akvarijumske biljke i ribice za akvarijum.Prilikom čišćenja i održavanja akvarijuma, ravan poklopac može se otvoriti i potpuno ukloniti i olakšati održavanje akvarijuma, a da LED rasveta za akvarijum ostane i lako se pomera po potrebi. Prednosti su i praktičan otvor za hranjenje (takođe pogodan za automatsku hranilicu) i vrhunski kvalitet izrade.

EHEIM aquastar 63 marine LED- idealan za male morske ribe. 39.690 din

 Kompletan akvarijum impresionira svojim visokim kvalitetom i najboljom izradom. Jasan dizajn uključuje moderan, ravni dizajn poklopca u crnoj ili beloj boji sa ukrasnom trakom u aluminijumskom izgledu. Može se potpuno otvoriti za negu i održavanje. Energetski efikasno LED osvetljenje upravlja potrošnjom energije od 2x7,7 w. Da bi akvarijum sa morskom vodom uspešno funkcionisao, uključena je čitava tehnologija - skimmer EHEIM skim marine 100, vazdušna pumpa EHEIM 100, unutrašnji filter EHEIM miniUP i protočna pumpa EHEIM streamON 1800.

EHEIM aquastar63 marine dostupan je u crnoj ili beloj boji i može se savršeno kombinovati sa EHEIM aquacab postoljem.