Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Juwel Vio 40
  • Juwel Vio 40

Juwel Vio 40

cena: 15.990,00
Šifra : 135

Trenutno nije u prodaji. Pogledajte druge modele malih akvarijuma u Akvarijum Centru

 

Juwel akvarijumi su zvanično preporučeni kao najbolji fabrički akvarijumi na domaćem tržištu od strane Akvarijum Centra, a slične pohvale zavređuju i na svetskom tržištu.. Ukoliko želite vrhunski kvalitet, Juwel akvarijumi su pravi izbor za vaš prostor !

Juwel Vio 40: 40x26x35cm, neto zapremina 30 litara. Savršen nano akvarijum, u moderno vreme sve češće se koristi za radne stolove.

Integrisan filter Bioflow Mini.

Moderan dizajn, veoma lak za korišćenje, obezbeđeni svi rezervni delovi i dodatna oprema.

Savršeno pedantno zalepljen, izradjen od OPTI-WHITE stakla (staklo visoke prozirnosti, bezbojno (ne-zeleno) na preseku).

100% više osvetljenja zahvaljujući patentiranoj Twin-Lite tehnologiji.

Možete birati između dve boje: Black, White. Dolazi u kompletu sa mini standom

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save