0,00 RSD
0,00 RSD

Juwel akvarijumi

Prikaži  filtere

Juwel akvarijumi

Svi Juwel akvarijumi koje prodajemo nalaze se ispod. Imamo sve modele ovih nemačkih akvarijuma, a one koji su trenutno rasprodati nabavljamo u najbržem mogućem roku.

Ukoliko neki model Juwel akvarijuma nije u prodavnici, nalazi se u našem magacinu, zato proverite pre dolaska da li je vaš model u trenutku raspoloživ.

Prodaja Juwel akvarijuma preko nas obavlja se u našim radnjama ali i dostavljanjem na adresu kako za Beograd tako i za veće gradove u Srbiji. Nekad je dostava besplatna, a nekad može biti ponuđena po ceni zavisno od vaše lokacije. U tu svrhu kontaktirajte našu prodaju.

Juwel akvarijumi (počev od modela preko 120 litara) postoje u 4 boje: bela (white), crna (black), tamno drvo (dark wood) i svetlo drvo (light wood) i mogu se posebno kupiti i fabrička postolja u istoj boji. Svi akvarijumi imaju u kompletu LED svetlo, filtere i odgovarajuće grejače.

Postoji nekoliko serija Juwel akvarijuma.

  • Primo
  • Lido
  • Rio
  • Trigon i
  • Vision juwel akvarijumi

Primo serija - Savršen akvarijum za početnike sa kompletnom opremom. Doživite najlakši ulazak u svet akvaristike sa vrhunskim akvarijumskim komponentama.

Modeli 60 i 70, što je oznaka za zapreminu u litrima, model 60 samo u crnoj, model 70 u crnoj i beloj boji - veoma pristupačne cene, najkvalitetniji akvarijumi ove veličine na evropskom tržištu akvarijuma.

Lido serija - Lido Juwel akvarijumi se elegantno uklapaju u bilo koje okruženje zbog svog diskretnog dizajna. Iznenadićete se njegovom elegancijom i kompatibilnošću.

Modeli 120 i 200, skoro kockastog oblika, pogodni za mirne ribe, uključujući skalare i diskuse zbog svoje visine.

Rio Juwel akvarijumi - Diskretno naglašava podvodni svet koji ste uredili

Modeli 125, 180, 240, 350 i 450, najprodavaniji, klasični oblici akvarijuma, izrazito pravougaone osnove, pogodni za Aquascape, i jata ribica koje vole preplivavanje duž celog prostora.

Trigon serija - Svaki ćošak prostorije mogu pretvoriti u ukrasni, ugaoni akvarijumi za ugao prostorije

Modeli 190 i 350. Savršeno rešenje za ugao sobe, prednje zaobljeno staklo, poput zaobljene hipotenuze na trouglu, čini da scenografiju akvarijuma vidite iz bilo koje tačke posmatranja.

Vision juwel akvarijumi - Doživite fascinaciju akvarijuma iz nove perspektive. Vision naglašava optičku dubinu kroz zakrivljeno prednje staklo i nudi iznenađujuće poglede na vaš podvodni svet.

Modeli 180, 260 i 450. Ovi akvarijumi su slični Rio seriji, ali imaju prednje zaobljeno staklo, koje daje poseban ekskluzivitet, kada se doda i pripadajuća komoda tog oblika utisak je drugačiji od onog što se obično viđa.

Zajedničko svim modelima od 120 do 450 litara je da sadrže u zadnjem desnom ćošku odlične BioFlow filtere.

Juwel akvarijumi 120 - 240 litara sadrže BioFlow 3.0, modeli 260 - 350 litara BioFlow 6.0, modeli 450 litara Bioflow 8.0.

Juwel akvarijumi u svojim filterima imaju i filter materijale. U svakom filteru se nalazi 5 sunđera (bio sunđer, gušći i ređi, crni karbonski i zeleni sa nitratnom smolom, kao i presovana vata, pumpa EccoFlow i grejač).

Neki napredniji akvaristi imaju zahtev da se izvadi taj fabrički filter i postavi kanister filter, kako se apsolutno ništa ne bi videlo unutra, osim dovodne veci kanister filtera.

Mi izlazimo u susret takvim zahtevima, i otkupljujemo izvađene filtere. Da vas ne buni ovo ako ste početnik, ti zahtevi su obično u 10% slučajeva prodaje Juwel akvarijuma.

Tekst uz ovaj i druge članke na sajtu su vlasništvo sajta www.akvarijum-centar.com i nije dozvoljeno kopiranje sadržaja na komercijalne sajtove.

Prikaži  filtere

Besplatna dostava
za porudžbine od 12000 dinara pa naviše (detalji)

Svakodnevnvne isporuke
za sve porudžbine primljene do 14 sati, otprema je istog dana.

Garancija kvaliteta
Svi poroizvodi dolaze sa garancijom od minimum 2 god.

Sigurna i laka kupovina
Plaćanje gotovinom prilikom isporuke

Akvarijum Centar
Adresa: Ugrinovačka 116/F, Zemun, Grad Beograd, PAK 200461, Srbija; Telefon: +381 65 82 52 755; Fax: +381 65 82 52 755; Email: akvarijumcentar1@gmail.com; GPS koordinate: 44.849560, 20.390261; Matični broj: 64401467; PIB: 109748569; Radno vreme: ; Lokalno vreme: (GMT).
Akvarijum Centar ima ocenu 4.7 od maks. 5, baziranu na 840 recenzija. Dajte nam i vi ocenu na GOOGLE.
Autorska prava © Akvarijum Centar 2010–function does not exist. Sva prava zadržana
Izrada i dizajn 
mCommerce
usercartmagnifier
Vaša korpa0
Korpa je prazna.
🡐 Nastavite kupovinu