Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Tetra kugla za borca

Tetra kugla za borca

cena: 2.500,00
Šifra : 1407

Nema na stanju. Pogledajte kako izgleda veća akvarijum kugla - model sa boljim svetlom i sa filterom. Spreman za poručivanje na našem eCommerce sajtu akvarijum.net.

Akvarijum za ribice u obliku kristalne kugle, zapremine 1.8 l. Poseduje stilizovanu plastičnu bazu, LED osvetljenje i on/off prekidač za svetlo. Zahteva tri AA baterije, koje nisu uključene u ovaj set.

Dimenzije: prečnik 15 cm, visina 20 cm

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save