Back to Top

Adresa: Ugrinovačka 116b, Zemun

Radno vreme: radnim danima 10:00 - 20:00,

subotom 10:00 - 16:00, nedeljom ne radimo.

headerfacebook headergoogleplus
 

Izrada akvarijuma po meri

Akvarijum Centar izradjuje akvarijume po meri prema najvišim standardima izrade. To podrazumeva mašinski obrađene ivice stakla na svim delovima akvarijuma i haube (poklopca), silikon za visoke pritiske, ravno izvedene fuge i garanciju na spojeve u trajanju od 20 godina. Naše iskustvo kod izrade, dizajniranja i opremanja akvarijuma, meri se hiljadama napravljenih akvarijuma.

Izradjujemo sledeće tipove akvarijuma:

-Akvarijumi zatvorenog tipa (po sličnim principima kao i gotovi fabrički Juwel akvarijumi)
-Akvarijumi otvorenog tipa (podrazumeva osvetljenje koje se kači na bočne stranice ili koje visi iznad akvarijuma),
-Klot akvarijum, samo sa staklenim poklopcima
-Akvarijumi na zidu (tanki plazma akvarijumi, gde naši montažeri postavljaju noseću konstrukciju na zid na koju se postavlja zidni akvarijum)
-Akvarijum u zidu (može se gledati sa jedne i li sa obe strane ukoliko razdvaja prostorije, npr. dnevnu sobu i trpezariju)
-Akvarijum u šanku (sa mogućnošću izrade celog šanka, prewma ideji našđih dizajnera).

Prilikom izrade akvarijuma, najbolje je odmah osmisliti tip filtracije i osvetljenja. Akvarijume možete naručiti sa i bez opreme. Oprema koju ugradjujemo podleže svim standardima kako bezbednosnim (IP67 standard za vodootpornost rasvetnih uredjaja), tako i funkcionalnim. Postoje različite klase opreme, a mi nastojimo da se uklopimo u vaš budžet.

Osim samog akvarijuma, izradjujemo i komode (postolja) za akvarijume od univera, sa garancijom na statiku, 3D akvarijumske pozadine i sve ostale elemente sa kojima izrađeni akvarijum funkcioniše u celini. 

Dragon Stone

Akvarijum Centar Akvaristika:
Ponedeljak-Petak 10 - 20h,
a Subotom 10 - 16h
(nedeljom ne radimo)

telefoni: 065 82 52 755, dostupno u toku radnog vremena

Pitanja u vezi robe i usluga mozete poslati i na mail: akvarijumcentar1(at)gmail.com

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, robu šaljemo svakodnevno preko kurirske službe PostExpress po najpovoljnijim cenama na tržištu, u šta se možete uveriti pregledom naše ponude sa sajta.

Ukoliko želite da vam isporučimo kompletan akvarijum po sistemu ključ u ruke, bilo da je vaše mesto stanovanja Niš, Novi Sad, Novi Beorad, Kragujevac, Subotica, Vršac, Čačak, ili neki drugi grad, tu smo za bilo koji deo Srbije.

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima), kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa haubom i poklopcima (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje, ribice). Ne izradjujemo i ne uredjujemo male akvarijume na adresi kupca čija je zapremina manja od 120 litara. U ponudi su gotovi fabrički mali akvarijumi, besplatna pomoć oko uredjenja I formiranja akvarijuma na licu mesta u našoj prodavnici.

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid (akvarijum na zidu) kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma akvarijumi ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine).