Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Izrada akvarijuma po meri

Akvarijum Centar izradjuje akvarijume po meri prema najvišim standardima izrade. To podrazumeva mašinski obrađene ivice stakla na svim delovima akvarijuma i haube (poklopca), silikon za visoke pritiske, ravno izvedene fuge i garanciju na spojeve u trajanju od 20 godina. Naše iskustvo kod izrade, dizajniranja i opremanja akvarijuma, meri se hiljadama napravljenih akvarijuma.

Ukoliko vas zanima koja je cena izrade i uređenja za plazma akvarijum, dopašće vam se naš kalkulator.

Izradjujemo sledeće tipove akvarijuma:

-Akvarijumi zatvorenog tipa (po sličnim principima kao i gotovi fabrički Juwel akvarijumi)
-Akvarijumi otvorenog tipa (podrazumeva osvetljenje koje se kači na bočne stranice ili koje visi iznad akvarijuma),
-Klot akvarijum, samo sa staklenim poklopcima
-Akvarijumi na zidu (tanki plazma akvarijumi, gde naši montažeri postavljaju noseću konstrukciju na zid na koju se postavlja zidni akvarijum)
-Akvarijum u zidu (može se gledati sa jedne i li sa obe strane ukoliko razdvaja prostorije, npr. dnevnu sobu i trpezariju)
-Akvarijum u šanku (sa mogućnošću izrade celog šanka, prewma ideji našđih dizajnera).

Prilikom izrade akvarijuma, najbolje je odmah osmisliti tip filtracije i osvetljenja. Akvarijume možete naručiti sa i bez opreme. Oprema koju ugradjujemo podleže svim standardima kako bezbednosnim (IP67 standard za vodootpornost rasvetnih uredjaja), tako i funkcionalnim. Postoje različite klase opreme, a mi nastojimo da se uklopimo u vaš budžet.

Osim samog akvarijuma, izradjujemo i komode (postolja) za akvarijume od univera, sa garancijom na statiku, 3D akvarijumske pozadine i sve ostale elemente sa kojima izrađeni akvarijum funkcioniše u celini. 

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save