Back to Top

Radnja1: Ugrinovačka 116f, ZEMUN
Radnja2: Gandijeva 148a, TC Piramida, NBGD
KONTAKT / RADNO VREME

Izrada akvarijuma po meri

Akvarijum Centar izradjuje akvarijume po meri prema najvišim standardima izrade. To podrazumeva mašinski obrađene ivice stakla na svim delovima akvarijuma i haube (poklopca), silikon za visoke pritiske, ravno izvedene fuge i garanciju na spojeve u trajanju od 20 godina. Naše iskustvo kod izrade, dizajniranja i opremanja akvarijuma, meri se hiljadama napravljenih akvarijuma.

Ukoliko vas zanima koja je cena izrade i uređenja za plazma akvarijum, dopašće vam se naš kalkulator.

Izradjujemo sledeće tipove akvarijuma:

-Akvarijumi zatvorenog tipa (po sličnim principima kao i gotovi fabrički Juwel akvarijumi)
-Akvarijumi otvorenog tipa (podrazumeva osvetljenje koje se kači na bočne stranice ili koje visi iznad akvarijuma),
-Klot akvarijum, samo sa staklenim poklopcima
-Akvarijumi na zidu (tanki plazma akvarijumi, gde naši montažeri postavljaju noseću konstrukciju na zid na koju se postavlja zidni akvarijum)
-Akvarijum u zidu (može se gledati sa jedne i li sa obe strane ukoliko razdvaja prostorije, npr. dnevnu sobu i trpezariju)
-Akvarijum u šanku (sa mogućnošću izrade celog šanka, prewma ideji našđih dizajnera).

Prilikom izrade akvarijuma, najbolje je odmah osmisliti tip filtracije i osvetljenja. Akvarijume možete naručiti sa i bez opreme. Oprema koju ugradjujemo podleže svim standardima kako bezbednosnim (IP67 standard za vodootpornost rasvetnih uredjaja), tako i funkcionalnim. Postoje različite klase opreme, a mi nastojimo da se uklopimo u vaš budžet.

Osim samog akvarijuma, izradjujemo i komode (postolja) za akvarijume od univera, sa garancijom na statiku, 3D akvarijumske pozadine i sve ostale elemente sa kojima izrađeni akvarijum funkcioniše u celini.