0,00 RSD
0,00 RSD

Uklapanje akvarijuma u ambijent

Objavio: Mladan, 12/01/2021

Sadržaj:

UVOD

O relaksirajućem uticaju akvarijuma po čoveka je pisano u mnogim naučnim studijama. Svaki životni ili radni prostor je mnogo lepši i živopisniji, kada je u njemu uklopljen dobro osmišljen akvarijum.

U ovom delu ćemo predstaviti nekoliko akvarijuma, koje je osmislila i realizovala ekipa iz Akvarijum Centra. Zajedničko za sve akvarijume da su uredjeni potpuno prirodnim materijalima i pravim biljkama. Ni u jednom akvarijumu se ne mogu videti lažno kamenje, veštački ukrasi ili veštačke biljke. U većini slučajeva, vlasnici akvarijuma su dovoljno obučeni za održavanje istih, dok neke uslužno održavamo.

Ovo su samo primeri medju mnoštvom akvarijuma koje smo postavili:

 

AKVARIJUM KAO DEO KUHINJE


Ovaj akvarijum je montiran u jednoj privatnoj kući u Zemunu u sklopu kuhinje. Nad akvarijumom je radna ploča koja se jednostavno podiže, a dovoljno je jaka da se nad njom obavlja većina uobičajenih kuhinjskih poslova.


Akvarijum je ukupne zapremine oko 350 litara. Prednje staklo je lučno/zakrivljeno. Jedan deo akvarijuma je iskorišćen za pregradni filter u kojem je smeštan i grejač, pa se ništa od opreme ne vidi. Filter je maskiran ozidom od kamena Lava Stone. Filter je dosta veliki, pa je čišćenje filtera, inače veoma jednostavno, potrebno uraditi jednom do dva puta godišnje.

Akvarijum je bogat biljnim i ribljim svetom, uz nekoliko vrsta egzotičnih vrsta puževa i kozica/račića.

.

PREGRADNI ZID OD TRI AKVARIKUMA

Jedan od elegantnih načina da pregradite prostoriju je postavljanje akvarijuma. Postoji dosta načina za tako nešto. Ovo je jedan od primera.

Dva akvarijuma, levo i desno su izradjeni sa prednjim polukružnim staklom, dok je akvarijum u sredini iyradjen od ravnog stakla. Prema tim oblicima su radjena i postolja. Svi akvarijumi su ozidani kamenom Siga, a iza kamene pozadine su postavljeni pregradni filteri, pa se od opreme ništa ne vidi.

.

AKVARIJUM U ŠANKU

Luksuzni ambijent hotela Eurogarni, krasi akvarijum koji je ekipa Akvarijum Centra postavila u šank.

.

AKVARIJUM ISPOD STEPENIŠTA

Čak i kad mislite da nemate prostora za akvarijum, često mu se može pronaći mesto, kao na primer ispod stepeništa:


Besplatna dostava
za porudžbine od 12000 dinara pa naviše (detalji)

Svakodnevnvne isporuke
za sve porudžbine primljene do 14 sati, otprema je istog dana.

Garancija kvaliteta
Svi poroizvodi dolaze sa garancijom od minimum 2 god.

Sigurna i laka kupovina
Plaćanje gotovinom prilikom isporuke

Akvarijum Centar
Adresa: Ugrinovačka 116/F, Zemun, Grad Beograd, PAK 200461, Srbija; Telefon: +381 65 82 52 755; Fax: +381 65 82 52 755; Email: akvarijumcentar1@gmail.com; GPS koordinate: 44.849560, 20.390261; Matični broj: 64401467; PIB: 109748569; Radno vreme: ; Lokalno vreme: (GMT).
Akvarijum Centar ima ocenu 4.7 od maks. 5, baziranu na 840 recenzija. Dajte nam i vi ocenu na GOOGLE.
Autorska prava © Akvarijum Centar 2010–function does not exist. Sva prava zadržana
Izrada i dizajn 
mCommerce
usercartmagnifier
Vaša korpa0
Korpa je prazna.
🡐 Nastavite kupovinu