Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Resun Cleaner VC-1

Resun Cleaner VC-1

cena: 590,00

Resun Gravel Vacuum Cleaner VC-1 je pribor za čišćenje akvarijuma. Sastoji se od creva i sifona koji se ubacuje u akvarijum i pomoću koga se lakše čisti dno akvarijuma. Isporučuje sa štipaljkom pomoću koje se lakše montira na ivicu akvarijuma ili kante čime olakšava korišćenje. Predviđen je za manje akvarijume. Dužina creva je 1830mm a sifona 127 mm.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save