Back to Top

Radnja1: Ugrinovačka 116f, ZEMUN
Radnja2: Gandijeva 148a, TC Piramida, NBGD
KONTAKT / RADNO VREME

Automatska hranilica za ribice JUWEL EasyFeed
  • Automatska hranilica za ribice JUWEL EasyFeed

Automatska hranilica za ribice JUWEL EasyFeed

cena: 3.300,00

Automatska hranilica za ribice JUWEL EasyFeed je hranilica za ribice koja se može koristiti na bilo kom akvarijumu, ali na Juwel-ovim modelima poklopac za akvarijum ima predviđeno specijalno mesto za nju.

EasyFeed hranilica je savršena oprema za akvarijum u slučaju odsustva od kuće, zato što će ribice u akvarijumu biti site i tokom vašeg odsustva. Moguće ju je programirati na jedno ili dva hranjenja dnevno. Prvo hranjenje će se desiti odmah po uključivanju hranilice, a drugo šest sati nakon toga. Ovaj ciklus će se ponavljati na svaka 24 časa. Za ovu hranilicu je idealna hrana za ribice u granulama.

Programiranje hranilice: Ubaciti AA baterije na mesto. Pritisnuti dugme On/Off. Crvena lampica će se upaliti. Prvo hranjenje se aktivira odmah po prvom uključivanju, nakon čega se pali i zeleni indikator, koji ostaje uključen. Ukoliko želite i drugo hranjenje, pritisnite dugme SET. Tada će se upaliti i žuti indikator, koji pokazuje da ste programirali hranilicu na dva hranjenja dnevno. (Na primer: prvo hranjenje u 9h, drugo u 15h, potom narednog dana u isto vreme.) Ukoliko želite da vratite hranilicu na jedno hranjenje dnevno, ponovo pritisnite dugme SET ili isključite hranilicu, pa je ponovo uključite.

  • Program hranjenja 1-2 puta dnevno
  • Podešavanje količine hrane
  • Dve godine garancije