Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Prelivne cevi - par - u crnoj boji
  • Prelivne cevi - par - u crnoj boji

Prelivne cevi - par - u crnoj boji

cena: 250,00

Prelivne cevi za spoljne akvarijumske filtere. U crnoj su boji, tako da se ne vidi prljavstina po zidovima cevi. Izlazna cev ima dodatak za vazdušnu pumpu a ulazna ima plastičnu rešetku namenju protiv neželjenog ulaska ribica. Izlazna cev na svom kraju ima krivinu koja omogucuje da mlaz vode obezbedjuje bolji protok.

Pasuje na Atman fontanske pumpe.

Dužina:

- izlazna 30cm

- ulazna 32cm

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save