Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Sera Super Carbon 1000g
  • Sera Super Carbon 1000g

Sera Super Carbon 1000g

cena: 0,00

Sera Super Carbon je aktivni ugalj odličnih karakteristika. Brzo i efikasno uklanja hemikalije, pesticide, lekove, hlor i ostale štetne materije u vodi. Ne utiče na PH vrednost vode. Predviđen je za korišćenje u slatkovodnoj i morskoj akvaristici. Svoje efikasno dejstvo zadržava 6 nedelje posle čega ga je potrebno zameniti.

Pakovanje:

1000g -

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save