Back to Top

Radnja1: Ugrinovačka 116f, ZEMUN
Radnja2: Gandijeva 148a, TC Piramida, NBGD
KONTAKT / RADNO VREME

Kanister filter Eheim professionel 4+

Kanister filter Eheim professionel 4+

cena: 25.990,00

Kanister filter EHEIM professionel 4+ je najnaprednija generacija EHEIM spoljnih filtera. Ovaj kanister filter nudi stabilnost, veliku zapreminu filtera, pogodan je za uglove i ne zauzima previše prostora.

Zahvaljujući novoj funkciji Xtender, intervali između čišćenja filtera mogu se produžiti.

Profesional 4+ filteri su dostupni u tri veličine za akvarijume do 250, 350 i 600 litara.

Sve filtere professionel 4+ karakterišu velika protočnost, mala potrošnja energije i dodatne funkcije:

Samousisavajuć filter

  • Nema složenijih metoda usisavanja! Samousisavajući uređaj priprema sistem filtera za brz i lak početak.

Adapter sigurnosnog creva

  • Jedinica slavine sa 2 priključka za crevo - iz bezbednosnih razloga adapter za crevo može se otpustiti samo kada su ventili zatvoreni.

Predfilter

  • Gornji predfilter zarobljava velike čestice nečistoće i može se redovno čistiti, omogućavajući produženje perioda održavanja između čišćenja filter materijala.

Filterske korpe

  • Pojedinačne filterske korpe za biološke i mehaničke filter materijale. Korpe se lako mogu skinuti, a sadržaj očistiti pomoću rešetke ‘Easy Clean’.

„Xtender“ kontrolna funkcija

  • Ako se filter materijal (fini filter) blokira, protok se može povećati pomoću kontrolne funkcije. Voda će biti preusmerena, ali će se održavati biološka filtracija - omogućavajući odlaganje čišćenja filtera za nekoliko dana.

Tih rad

  • EHEIM ležajevi visokih performansi i keramičke osovine garantuju tiho vođenje, dug životni vek i izdržljivost.

Spreman za rad

Svi profesionalni filteri sadrže originalni EHEIM medij za filtriranje i prateću odgovarajuću dodatnu opremu: ulazne i izlazne cevi, kvalitetno crevo EHEIM i dodatnu opremu.

U modelima

4+250- 25.990 din

4+350- 31.390 din

 4+600

Model

Odgovara za akvarijum:

4+ 250

120-250L

4+ 350

180-350L

4+ 600

240-600L

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Prethodno, sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Profesionalno izveden akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" kreće se od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, pesak, drvo, kamenje i biljke)). Ribice nisu uključene u cenu. Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom i o njima saznajte više OVDE

Save

Save

Save