Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Sera Krill Snack
  • Sera Krill Snack

Sera Krill Snack

cena: 550,00

Sera Krill Snack Professional je hrana u obliku pljosnatih kružića koja u sebi sadrži 60% Krila (Krill, rakolike životinjice, doslovno prevedena - ''hrana kitova'') i kojom podstiče optimalan razvoj ribica. Prirodni astaksanten i Kril podstiču mrest i živahnost. Kružići se mogu zalepiti na akvarijumsko staklo ili spustiti u vodu. Lako je svarljiva hrana i potpuno bez boja i konzervansa. Hrana za veće ribice. Visokoenergetska hrana. Pakovanje: 100 ml

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save