Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Tetra Micro Granules 100 ml
  • Tetra Micro Granules 100 ml

Tetra Micro Granules 100 ml

cena: 650,00

Specijalno dizajnirana za male tropske ribe, Tetra Micro Granules obezbeđuje uravnoteženu ishranu sačinjenu od biljnih i životinjskih sastojaka.
Idealna je i za male, rastuće ciklide i morske ribice.
Sastoji se iz zrnaca hrane veličine od 0,3 mm do 1 mm, od kojih zelene granule sadrže biljne sastojke koji promovišu zdravlje i vitalnost, a crvene granule sadrže karotenoide kojima poboljšavaju živost boja ribica.
Ove granule su specijalno dizajnirane da brzo omekšaju tako da ih riba može lako jesti, a uz to sporo tonu i ne mute i ne prljaju vodu.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save