Back to Top
headerfacebook headerlinkedin

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

JBL Tropol

JBL Tropol

cena: 690,00

Cena:

100 ml - 690,00 RSD

250 ml - 1.470,00 RSD

JBL TROPOL je jedan od najboljih kondicionera za vodu za slatkovodne akvarijume.

  • Dodavanje u vodu doprinosi i ribama i biljkama: koristi se prilikom formiranja akvarijuma i prilikom zamene vode i redovnog održavanja.
  • Rezultat je kristalno čista voda. Deluje i kao svetlosni filter i povlači i filtrira deo svetlostne radijacije koja podstiče rast algi (sličan princip kao kod sunčanih naočara).
  • Zdrava voda, zdrava i riba: podstiče dobro zdravlje riba, koristeći humusne supstance iz treseta i tanin iz hrastove kore.

Doziranje

10 ml na 40L vode.

Primer za akvarijum od 60 L: 15 ml na dormiranju, 5 ml na 1/3 zamenjene vode svake druge nedelje.

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save