Back to Top

Prodavnica - Ugrinovačka 116f, Zemun
Izložbeni salon - Ugrinovačka 116b
KONTAKT / RADNO VREME

Tetra Bactozym
  • Tetra Bactozym

Tetra Bactozym

cena: 850,00

Tetra Bactozym je preparat koji sadrži koncentrat enzima i korisnih bakterija. Koristi se kod formiranja akvarijuma, posle promene vode ili posle tretmana lekovima da bi se u najkraćem vremenskom roku povećao broj korisnih pozitivnih bakterija u filteru i podlozi. Pozitivne bakterije ukljanjaju amonijak i nitrate iz akvarijuma.

Pakovanje:

10 kapsula -

akvarijumi

Cena akvarijuma (zalepljen akvarijum sa ojačanjima) kreće se od 0,6 e po litru (mašinski obradjene ivice stakla, Soudal silikon). Cena akvarijuma sa poklopcem (crno ili belo staklo visoki sjaj) bez opreme kreće se od 0,8e po litru. Cena prethodnog sa profesionalnom opremom (LED rasveta, filteri...) kreće se od 2e po litru. Cena profesionalno izvedenog akvarijuma - po sistemu "ključ u ruke" se kreće od 5e po bruto litru zapremine (komoda, profi oprema, uredjenje akvarijuma sa svom dekoracijom, ribice). Ribice nisu uključene u cenu. 

Cena plazma akvarijuma sa 3D pozadinom i montažom na zid kreće se od 600e po metru dužnom. Plazma ili zidni akvarijumi su oni do 20cm širine (prostorne dubine)

Save

Save

Save