0,00 RSD
0,00 RSD

Politika privatnosti

Ova izjava o privatnosti je posljednji put ažurirana na 28/08/2023 i odnosi se na građane i pravne stalne stanovnike Evropske Ekonomske Regije.i Švicarske

U ovoj izjavi o privatnosti objaÅ”njavamo Å”ta radimo sa podacima koje dobijamo o vama putem https://akvarijum-centar.com. Preporučujemo da pažljivo pročitate ovu izjavu. U naÅ”oj obradi poÅ”tujemo zahteve zakonodavstva o privatnosti. To između ostalog znači da:

 • jasno izlažemo svrhe za koje obrađujemo lične podatke. Ovo radimo ovim Izjavama o privatnosti;
 • cilj nam je ograničiti naÅ”e prikupljanje ličnih podataka samo na lične podatke potrebne za legitimne svrhe;
 • mi prvo tražimo vaÅ”u izričitu saglasnost za obradu vaÅ”ih ličnih podataka u slučajevima koji zahtevaju vaÅ” pristanak;
 • poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mere kako bismo zaÅ”titili vaÅ”e lične podatke i također to zahtevamo od stranaka koje obrađuju lične podatke u naÅ”e ime;
 • poÅ”tujemo VaÅ”e pravo na pristup VaÅ”im ličnim podacima ili da ih ispravimo ili izbriÅ”emo, na VaÅ” zahtev.

Ako imate bilo kakva pitanja, ili želite znati koje tačno podatke čuvamo od Vas, molimo Vas da nas kontaktirate.

1. Svrha, podaci i period zadržavanja

Možemo prikupljati ili primati lične podatke u viÅ”e svrha povezanih sa naÅ”im poslovanjem, Å”to može uključivati sledeće: (kliknite za viÅ”e)

2. Deljenje sa drugim stranama

Ove podatke delimo ili otkrivamo procesorima samo u sljedeće svrhe:

Procesori

Ime: PoÅ”ta Srbije
Zemlja: Srbija
Svrha: Slanje poÅ”iljki

3. Kolačići

NaÅ”a veb stranica koristi kolačiće. Za viÅ”e informacija o kolačićima, molimo Vas da se obratite naÅ”oj Politika kolačića

4. Praksa obelodanjivanja

Otkrivamo lične podatke ako se od nas zahteva zakon ili sudski nalog, kao odgovor organu za sprovođenje zakona, u meri u kojoj je to dozvoljeno drugim odredbama zakona, da pružimo informacije ili da sprovedemo istragu o pitanju u vezi sa javnom bezbednoŔću.

Ako je naÅ”a veb lokacija ili organizacija preuzeta, prodata ili uključena u spajanje ili akviziciju, vaÅ”i podaci mogu biti otkriveni naÅ”im savetnicima i svim potencijalnim kupcima i biće prosleđeni novim vlasnicima.

Sa Google-om smo zaključili Ugovor o obradi podataka.

Uključivanje punih IP adresa je blokirano od strane nas.

5. Sigurnost

Predani smo sigurnosti ličnih podataka. Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mere da ograničimo zloupotrebu i neovlaÅ”ten pristup ličnim podacima. To osigurava da samo potrebne osobe imaju pristup vaÅ”im podacima, da je pristup podacima zaÅ”tićen, te da se naÅ”e sigurnosne mere redovno pregledaju.

Sigurnosne mjere koje koristimo se sastoje od:

 • Sigurnost prijave
 • DKIM, SPF, DMARC i druga specifična DNS podeÅ”avanja

6. Veb stranice treće strane

Ova izjava o privatnosti se ne odnosi na veb stranice trećih strana povezane linkovima na naÅ”oj veb stranici. Ne možemo garantovati da ove treće strane rukuju vaÅ”im ličnim podacima na pouzdan ili siguran način. Preporučujemo da pročitate izjave o privatnosti ovih veb stranica prije upotrebe ovih veb stranica.

7. Amandmani na ovu izjavu o privatnosti

Zadržavamo pravo da napravimo amandmane na ovu izjavu o privatnosti. Preporučuje se da redovno konsultujte ovu izjavu o privatnosti kako biste bili svesni bilo kakve promene. Osim toga, aktivno ćemo vas obavestiti gde god je to moguće.

8. Pristupanje i izmena vaŔih podataka

Ako imate pitanja ili želite znati koje lične podatke imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate. Možete nas kontaktirati koristeći informacije u nastavku. Imate sljedeća prava:

 • Imate pravo da znate zaÅ”to su potrebni vaÅ”i lični podaci, Å”ta će biti sa njima, i koliko dugo će se zadržati.
 • Pravo na pristup: Imate pravo pristupa vaÅ”im ličnim podacima koji su nam poznati.
 • Pravo na ispravak: imate pravo dopuniti, ispraviti, obrisati ili blokirati vaÅ”e osobne podatke kad god želite.
 • Ako nam date vaÅ”u saglasnost za obradu vaÅ”ih podataka, imate pravo da opozvate tu saglasnost i da vaÅ”e lične podatke obriÅ”ete.
 • Pravo na prenos vaÅ”ih podataka: imate pravo zatražiti sve vaÅ”e lične podatke od kontrolora i preneti ih u potpunosti drugom kontroloru.
 • Pravo na prigovor: možete se protiviti obradi vaÅ”ih podataka. Mi poÅ”tujemo ovo, osim ako nema opravdanih osnova za obradu.

Molimo Vas da se pobrinete da uvijek jasno kažete ko ste, kako bismo bili sigurni da ne menjamo ili briŔemo bilo kakve podatke pogreŔne osobe.

9. PodnoŔenje žalbe

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se mi rukujemo (pritužbom na) obradu VaŔih ličnih podataka, imate pravo podneti pritužbu u Upravu za zaŔtitu podataka.

10. Kontakt detalji

Akvarijum Centar
Ugrinovačka 116/F, Zemun, Grad Beograd, PAK 200461, Srbija
Srbija
Veb stranica: https://akvarijum-centar.com
Email: akvarijumcentar1@gmail.com
Broj telefona: +381 65 82 52 755

Besplatna dostava
za porudžbine od 12000 dinara pa naviŔe (detalji)

Svakodnevnvne isporuke
za sve porudžbine primljene do 14 sati, otprema je istog dana.

Garancija kvaliteta
Svi poroizvodi dolaze sa garancijom od minimum 2 god.

Sigurna i laka kupovina
Plaćanje gotovinom prilikom isporuke

Akvarijum Centar
Adresa: Ugrinovačka 116/F, Zemun, Grad Beograd, PAK 200461, Srbija; Telefon: +381 65 82 52 755; Fax: +381 65 82 52 755; Email: akvarijumcentar1@gmail.com; GPS koordinate: 44.849560, 20.390261; Matični broj: 64401467; PIB: 109748569; Radno vreme: ; Lokalno vreme: (GMT).
Akvarijum Centar ima ocenu 4.7 od maks. 5, baziranu na 840 recenzija. Dajte nam i vi ocenu na GOOGLE.
Autorska prava Ā© Akvarijum Centar 2010ā€“function does not exist. Sva prava zadržana
Izrada i dizajn 
mCommerce
usercartmagnifier
VaŔa korpa0
Korpa je prazna.
šŸ” Nastavite kupovinu